Els cantaires becats per la Causa viatgen a Roma!

Un any més i amb la finalitat que els adolescents i joves que participen del suport educatiu es puguin beneficiar dels efectes positius de la música mentre conviuen amb altres joves de la seva edat se’ls ha ofert des de La Causa de participar de la Coral Albada (Pueri Cantores de Granollers) becant-ne la matrícula i les quotes anuals. Enguany són 13 joves els que hi participen des de setembre… aquest any, però, és especial!!

Aquest desembre hi ha el Congrés Internacional de Pueri Cantores a Roma i volem que aquests joves puguin compartir l’experiència i uns dies de convivència amb la resta de companys de la coral; és per això que amb l’ajut d’una campanya per a captar donatius i gràcies a la generositat de molta gent hem pogut aconseguir que puguin viatjar a Roma a cantar amb els seus companys!!!

Han sigut uns dies de respir, convivència i cants que van finalitzar amb la celebració de Cap d’Any. Gràcies a tots els que heu fet possible repartir l’alegria entre aquests nois i noies amb el regal d’aquesta gran experiència!

Compartir
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone