Fi de curs però no parem!!

Acaba un nou curs i només podem donar les gràcies i fer balanç positiu de la feina feta pels voluntaris i col·laboradors i de la implicació dels usuaris en els programes. Als participants de suport educatiu, felicitats pels resultats obtinguts! Ara toca seguir amb els processos de matrícules per al curs vinent i els que canvieu de cicle us seguirem assessorant en tot el procés per començar de nou al setembre amb la nova etapa!

Però aquí no acaba tot!! Durant aquest estiu, des de La Causa, becarem a 4 joves perquè puguin participar del Curs intensiu de Monitors de Lleure reconegut oficialment per la Generalitat de Catalunya. I com que l’estiu també està per gaudir, i després de l’èxit del curs passat, organitzarem setmanalment -juntament amb la Parròquia de Sant Esteve- la jornada esportiva d’estiu; un espai de lleure obert a joves que no han pogut marxar de vacances.

Us animem a seguir-nos al nostre instagram per estar actualitzat de les activitats que anirem duent a terme aquest estiu: @cnlcausa

Compartir
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone