Acte d’agraïment als qui han fet possible una llar per La Causa

Ja fa prop d’un any que es va constituïr l’Associació Causa Nostrae Laetitiae com a entitat social. El projecte de La Causa, però, va sorgir molt abans davant el neguit dels socis fundadors a donar resposta a les necessitats socials de l’entorn que ens envoltaven i que ens segueixen envoltant dia a dia. Es va anar pensant la forma de cobrir de manera organitzada les mancances socials que s’anaven detectant fins que, finalment, a l’octubre de 2013 va néixer l’associació Causa Nostrae Laetitiae. Des de la Causa, treballem per cobrir les necessitats formatives, socials i espirituals de persones tant adultes com joves entenent les seves mancances i cercant una oferta apropiada a cada un d’ells.

Durant aquest primer any de vida, entre altres coses, hem pogut arranjar la seu social gràcies a la col·laboració de moltíssims voluntaris i a la cessió del local per part de la Parroquia Sagrada Família de Terrassa. Per aquest motiu, el passat 7 de setembre tingué lloc a la seu de l’associació (C/ Mossèn Josep Moncau,54) l’acte d’agraïment a totes aquelles persones que han ajudat a que a dia d’avui poguem comptar amb una seu.

L’acte va començar a les 18h de la tarda amb una visita guiada per la casa. En acabar es van organitzar unes mini-taules rodones en diferents espais del local on els assistents van poder aportar la seva opinió i idees de com millorar l’entorn social en que vivim. Seguidament, es va passar un muntatge audiovisual d’agraïment, on es veia l’evolució del local abans i després de les obres, i els socis fundadors van explicar breument l’ideari. Finalment, i volent remarcar el caràcter festiu de la jornada, vam poder compartir tots plegats un petit berenar.

Compartir
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone