Iniciem un nou Cicle de Cinema solidari “Recuperar l’alegria!”

Dilluns 29 d’octubre de 2018
Al cinema Catalunya de Terrassa a les 21h

Projecció: Ces’t la Vie! – tràiler

Sinopsi: Un casament de luxe en un castell francès del segle XVIII se’ls va de les mans als seus responsables. El principal encarregat és Max (Jean-Pierre Bacri) un organitzador de noces que en aquesta ocasió s’enfronta a una celebració d’alt standing ni més ni menys que en un castell. Tot sembla estar perfectament orquestrat perquè l’esdeveniment sigui un èxit: cambrers, orquestra, menú, DJ i decoració floral, però a cada moment sorgeixen entrebancs que fan que el resultat frec el catastròfic.

Presentació de l’acte a càrrec d’un especialista en lideratge

Recuperem l’Alegria! és el lema amb el que des de l’Associació Causa Nostrae Laetitiae presentem el primer Cicle de Cinema La Causaque té com a finalitat contagiar alegria a la societat que ens envolta. Es projectaran 3 sessions al llarg del curs, acompanyades per una xerrada-presentació a càrrec de membres de la nostra societat que ens aportaran la seva visió des de les vivències personals i professionals, sempre relacionades amb la difusió de valors positius.

L’entrada és lliure amb aportació voluntària. En acabar s’oferirà un petit refrigeri als assistents. * Els guanys aniran destinats a les activitats pròpies de l’associació

Les entrades es poden adquirir a les guixetes del cinema el mateix dia de la projecció a partir de les 20.30h

Compartir
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone