Xavi Méndez, presentador de la propera sessió del Cicle de Cine Solidari

El proper dilluns 29 d’octubre a les 21h, tindrà lloc la primera sessió del Cicle de Cinema Solidari “Recuperar l’Alegria!” d’aquest curs.

Per aquesta ocasió hem escollit una comedia que, a la vegada de fer-nos passar una estona relaxada i divertida, ens mostri valors com el del treball en equip: C’est la Vie!

La presentació correrà a càrrec de Xavi Méndez; life-trainerconferenciant i docent. Xavi Méndez té una dilatada experiència professional i ha treballat amb importants persontages vinculats al món del motor com Jorge Lorenzo (campió mundial de MotoGP), Jordi Viladoms (Sotscampió del Dakar) o Edgar Pons (Campió d’Europa de Moto2). Docent de la Universitat CEU i col·laborador amb la Universidad Católica de Valencia, té un neguit d’implicació social que el porta a col·laborar amb entitats com la Fundación Menudos Corazones, la organització Papallupas i a l’Institut Neuron.

Des de la Causa, us animem a participar d’aquesta activitat on podreu gaudir d’una bona pel·lícula amb un gran presentador. Us hi esperem!!

+ info sobre la sessió de cine

Compartir
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone