Living the Requiem

Seguint la línia d’aquest curs on la cultura i l’art prenen un gran protagonisme com a mitjà per l’alegria, arriba la nostra proposta d’acte obert per aquest trimestre: El Living the Requiem!!

Living the Requiem és un ambiciós projecte d’arts escèniques performatives que gira entorn a l’obra coral Requiem for the Living del compositor nord-americà Dan Forrest, estrenada l’any 2013. És tracta d’una obra coral amb més de 70 veus amb piano i altres instruments solistes que combina diferents disciplines artístiques com dramaturgia, poesia i dansa. És una creació de ToGetArt Creations que compta amb la coreògrafa Maria Rovira, reconeguda internacionalment, formada en dansa clàssica, contemporània i flamenc, que ha creat múltiples coreografies per a la companyia de Carlos Acosta i ha coreografiat la pel·lícula Yuli, basada en la vida d’Acosta i dirigida per Icíar Bollaín.
Es tracta d’una obra contemporània que en molts moments recorda a una banda sonora, però no d’una pel·lícula o d’una sèrie, sino composada sobre un text litúrgic, una missa de rèquiem (una missa de difunts), però amb una característica molt especial que es desmarca de les misses de rèquiem tradicionals: és un rèquiem per la vida, i no per la mort.

Seguint el tarannà dels actes que organitzem, els guanys aniràn destinats a una causa benèfica. En aquest cas, el projecte de Mans Unides de Terrassa que enguany es durà a terme a Cuba.

Us esperem el proper dissabte 29 de febrer a les 20h al Centre Cultural de Terrassa.

Entrades a:
Via web
– A les taquilles o al telèfon 93 519 70 39 (Horari: de dilluns a dissabte de 16 a 20h. Diumenges i festius obert els dies que hi ha espectacle des d’1 hora abans de començar)

Descarrega el cartellDescarrega el flyer

+ info Living the Requiem: http://livingtherequiem.lacausa.info/
Fila 0 i donatius: https://livingtherequiem.eventbrite.es/

Compartir
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone