Primera sessió de cinema solidari del curs 2019-20

Dilluns 4 de novembre de 2019
Al cinema Catalunya de Terrassa a les 21h

Projecció: La ladrona de libros – tràiler
Sinopsi: Narra la història d’una animosa i coratjosa joveneta anomenada Liesel, que transforma les vides de totes les persones del seu entorn quan l’envien a viure amb una família d’acollida a l’Alemanya de la II Guerra Mundial. Per Liesel, el poder de les paraules i de la imaginació es converteix en una forma d’escapar dels tumultuosos esdeveniments que l’envolten, tant per a ella com per a tota la gent que coneix i estima..

Presentació de l’acte a càrrec del sr. Manel Jovani Gamundi, Historiador (UB) i Historiador de l’art (UAB)

Recuperem l’Alegria! és el lema amb el que des de l’Associació Causa Nostrae Laetitiae presentem el primer Cicle de Cinema La Causa que té com a finalitat contagiar alegria a la societat que ens envolta. Es projectaran 2 sessions al llarg del curs, acompanyades per una xerrada-presentació a càrrec de membres de la nostra societat que ens aportaran la seva visió des de les vivències personals i professionals, sempre relacionades amb la difusió de valors positius. Seguint el lema d’enguany: “Art i cultura com a mitjà per l’alegria”, les pel·lícules tindràn la temàtica artística i cultural de rerafons.

L’entrada és lliure amb aportació voluntària (els guanys aniran destinats a activitats pròpies de l’associació com beques per a estudis, assessorament legal i suport psicològic i educatiu per a persones d’entorns vulnerables).

En acabar s’oferirà un petit refrigeri als assistents.

Les entrades es poden adquirir a les guixetes del cinema el mateix dia de la projecció a partir de les 20.30h

 

 

Compartir
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone