XVI Mostra de Cinema Espirtual a Granollers

Seguint amb el lema del curs “Art i cultura com a mitjà per l’alegria” des de la Causa ens sumem – juntament amb la Parròquia de Sant Esteve de Granollers – en l’organització de la XVI Mostra de Cinema Espiritual que se celebrarà a finals de novembre a la ciutat de Granollers.

Totes les sessions tindràn lloc a la Sala d’Actes de la Parròquia de Sant Esteve (Plaça de l’Església, 1 – Granollers)
L’entrada és gratuïta amb aportació voluntaria destinada a acció social.

Dijous 21 de novembre de 2019 a les 20.30h
Projecció: Una bossa de bales – tràiler
Sinopsi: Segona Guerra Mundial. Maurice i Joseph són dos joves germans jueus que viuen a la França ocupada pels nazis. Per salvar-se, hauran d’abandonar a la seva família. Fent mostra d’una gran astúcia, coratge i enginy per sortejar els invasors enemics, els dos germans intentaran reunir tota la seva família de nou a la zona lliure del sud de França.
Presentació de l’acte a càrrec de la sra. Laura Mor, periodista a Catalunya Religió

Dijous 28 de novembre de 2019 a les 20.30h
Projecció: Una raó brillant (VOSC) – tràiler
Sinopsi: Neila Salah és una jove de l’extraradi parisenc que somia amb ser advocada. S’ha matriculat a la facultat de Dret més important de París, però el primer dia de classe té un enfrontament amb Pierre Mazard, un professor una mica conflictiu. Per redimir-se, el professor proposa a Neila ajudar-la a preparar una important prova a nivell nacional. Tot i el seu caràcter cínic i exigent, Pierre seria l’ajuda ideal que Neila necessita i per a això hauran de començar els dos per superar alguns prejudicis.
Presentació de l’acte a càrrec del sr. Pau Gener Galin, poeta

“Ajudar a recuperar l’alegria” és el lema amb el que des de l’Associació Causa Nostrae Laetitiae treballem amb la societat que ens envolta. Aquest curs volem enfocar i aprendre a viure aquesta alegria a través de l’art i la cultura és per això que totes les activitats del curs giraran entorn al lema “Art i cultura com a mitjà per l’alegria”. Aquestes activitats seràn obertes per a tots aquells que hi vulguin participar, facilitant així l’accés a la cultura a col·lectius vulnerables. Al ja consolidat Cicle de Cinema solidari “Recuperar l’alegria” s’hi sumaran iniciatives com la col·laboració en la organització de la XVI Mostra de Cinema Espiritual a Granollers, xerrades, sortides culturals i alguna sorpresa més de les que anirem informant al llarg del curs.

 

Compartir
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone